De Nije Sinne

Centrum voor bewust zijn & levenskunst De Nije Sinne is een initiatief van Astrid Klompstra. Ik volgde mijn opleiding tot klassiek homeopaat, natuurgeneeskundig therapeut, iriscopist en counseler aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. In 2005 ben ik mijn eigen praktijk gestart onder de naam De Sinne, de Zon voor niet Friezen. In 2013 is de praktijknaam veranderd in De Nije Sinne. Het terugvinden van de zon, symbool voor vreugde, kracht, passie, licht en warmte is voor mij de belangrijkste drijfveer in het werken met cliënten.

De ontmoeting
"De ontmoeting" staat daarbij in mijn praktijk centraal. Ooit las ik ergens "De ontmoeting is de moeder van alle interventies". Een prachtige uitspraak, waar ik het volledig mee eens ben, al zou ik er misschien aan toe willen voegen: "De ontmoeting vanuit het hart!" Hart-werken is namelijk wat ik het liefste doe! Jouw persoonlijke verhaal gekoppeld aan mijn hooggevoeligheid en helder waarnemen, maakt dat we vaak snel tot de essentie komen.

Klassieke homeopathie
Bij lichamelijke en mentaal-emotionele klachten werk ik binnen De Nije Sinne als basistherapie met Klassieke homeopathie. Aangevuld en/of afgewisseld met andere begeleidingsvormen. Homeopathie is een zachte en natuurlijke geneeswijze die het zelfgenezend vermogen stimuleert. Vooral voor kinderen is deze geneeswijze zeer vriendelijk en vaak ook snelwerkend! 

Spirituele Relatiecounselling
Voor het werken met stellen ontwikkelde ik jaren geleden vanuit enerzijds mijn eigen levens- en liefdeservaring en anderzijds door brede scholing, de holistische methodiek Spirituele Relatiecounseling, SRc®. Naast individuele- en partnerconsulten, organiseert De Nije Sinne af en toe ook themadagen voor liefdespartners.

Methodiek PresentChild®/Fluisterkind
In de begeleiding van kinderen én hun ouders maak ik naast Klassieke Homeopathie gebruik van mijn ervaring als Kindertolk® volgens de methodiek PresentChild® (voorheen Fluisterkind®). Vanaf 2004 werkte ik samen met Janita Venema, initiator van deze methode. In deze periode kwam ondermeer de Training tot Kindertolk® tot stand. Na ruim 10 jaar betrokken geweest te zijn bij de Training tot Kindertolk®, als mede-oprichter, lesstof-auteur en docent, was het in 2013 tijd voor nieuwe stap en heb ik mijn stokje na een mooie en vervullende tijd overgedragen!  

Beroepsregister
Met praktijk De Nije Sinne ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten. Registratie in beroepsregister onder nummer 01-1486. Gedeeltelijke of gehele vergoeding is hierdoor bij vrijwel iedere zorgverzekeraar mogelijk.

Telefonisch spreekuur/afspraken
Op werkdagen van 12.15 – 12.45 uur, bereikbaar onder 058-8449860 of 06-53216003

praktijk4 praktijk1 praktijk2 praktijk3